Pages

Banner 468

10.9.12

Obert el termini d'inscripció per al curs 2012/2013

0 comentarios
 

 Com ja heu tingut ocasió de comprovar, en aquestes dates inaugurem la nova edició 2012-13 del Programa d'Educació Ambiental “Separar per a Reciclar”. Abans de res, des d'ací volem donar-vos les gràcies. Gràcies a tots els centres que durant el passat curs vau participar en les activitats de les Plantes d'envasos, perquè amb la vostra assistència aconseguiu que no cessem d'innovar i progressar contínuament, sempre a la recerca del millor servei. Sens dubte, és una bona notícia saber que durant el passat curs ens han visitat més de 300 centres escolars i de formació, i açò ens anima enormement en aquest esforç conjunt per fer del nostre entorn, cada any, un lloc una mica més acollidor i sostenible en el futur.

Per a tots aquells que encara no heu tingut ocasió de visitar-nos, enguany hem preparat una nova bateria de dinàmiques i materials educatius que, pensem, serà sens dubte del vostre grat. Per primera vegada des de l'inici de la nostra marxa, fa ja més de 12 anys, s'ha ampliat l'oferta per a rebre també als grups d'Ed. Infantil i 1º Cicle d'Ed.. Primària. Els més xicotets tindran ara un nou lloc on aprendre coses sobre reciclatge, i per a ells hem desenvolupat un conjunt de dinàmiques adaptat a aquestes edats, en el qual s'inclouen jocs, cançons i balls, conte-teatre i també una obra de titelles anomenada “El ruc Curro i la Brossa”, en la qual els xiquets coneixeran de primera mà a uns curiosos personatges…

Per descomptat, no ens hem oblidat d'innovar en la resta de nivells educatius. Així, per a aquest curs 2012-13 plantegem noves activitats per a Ed. Primària, ESO i Batxiller, totes elles específiques per a la visita del ecoparc (un dels recorreguts que es realitzen habitualment durant el programa). Si voleu saber més detalls sobre les novetats d'enguany, punxeu en aquest link.




Gràcies de nou a tots pel vostre interès… COMENCEM!